ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η συνθήκη που καθιέρωσε την Ελλάδα ως προτεκτοράτο (ΜΕΡΟΣ Α)


Η πραγματική ιστορία αποτυπώνεται μονό μέσα από τις συνθήκες και τις συμβάσεις που υπέγραψαν οι κυβερνώντες της χώρας μας αλλά και μέσα από τα ΦΕΚ

πριν ακόμα δημιουργηθεί το Ελληνικό κράτος ,  στην συνθήκη της 5ης Νοεμβρίου του 1815 διατυπώνεται και ορίζεται ξεκάθαρα το σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων για την δημιουργία ενός Ελληνικού κράτους –Ελληνικού προτεκτοράτου επί της ουσίας -που θα είναι υποτελές και υπάκουο σε αυτές.

για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των δικών τους συμφερόντων χρηματοδότησαν την επανάσταση του 1821 για την δημιουργία ενός δήθεν ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους που  τελικά κράτησε έκτοτε τους Έλληνες πολίτες όμηρους και σκλάβους έως τις μέρες μας.

οι προδοτικές Ελληνικές κυβερνήσεις υπέγραφαν πάντα τις συνθήκες ομηρίας και μάλιστα με χρήματα, των Ελλήνων πολιτών πλήρωναν αποζημιώσεις για την ανάκτηση των εδαφών που πάντα ανήκαν στο Ελληνικό Έθνος μόνο και μόνο για να τα χαρίσουν ξανά στους υποτιθέμενους συμμάχους μας.

την προδοσία κατά  των Ελλήνων αποδεικνύει ο κύριος Πασχαλίδης , υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ με τον Στέφανο Σουφλερό.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 

698 589 9126

ΠΗΓΗ: ELEFSIS TV
 
  
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com


 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad